Празник на медовината ’21

Празник на Медовината 2021

Медовината е алкохолната напитка, която съпътства човечеството от най-дълго. Природа, хармония, мед, традиция и наслада. Това са съставките на Празник на медовината ’21!

Дата: 11 и 12 декември (събота и неделя), ул. Веслец 22, София.
Може да направите резервация и да научите последните подробности за събитието във Фейсбук –> ТУК.

Ние от „Абордаж“ организираме Празник на медовината всяка година от 2017г. насам. На всяко издание се стремим да предложим на нашите гости разнообразни изживявания от богатия свят на медовината. Събитие в музей, представяне на домашни медовари, премиери на български брандове. Тази година акцентът поставяме върху деликатесни медовини от Република Чехия, които никога преди не са докосвали българското небце.

Бохемските медовини ще бъдат подкрепени от съорганизаторите от първата българска занаятчийска медовина Meadly, както и от познати полски и словашки медовинени предложения.


Празник на медовината

На 11 декември (събота) от 18:30 ще може да присъствате на сладка медена беседа, която ще ни преведе през историята на напитката от древните времена на дива ферментация до Празника на медовината 2021. Очакват ви и други участници, специални гости, празнични дейности и изкушения. Следете програмата в събитието във фейсбук.

Ако нямате търпение да се запознаете с първия лектор на Празник на медовината, чуйте участието му в предаването „Вещи в занаята“ по ДАРИК радио.


Абордаж
гр. София, ул. Веслец № 22
Opening Hours
понеделник 16:00 – 22:00
вторник 16:00 – 22:00
сряда 16:00 – 22:00
четвъртък 16:00 – 22:00
петък 16:00 – 22:00
събота 14:00 – 22:00
неделя 14:00 – 22:00

празник на медовината
Ако ви се пие медовина в София, “Абордаж” е мястото! Няма друго заведение, където да откриете не просто разнообразие от първокачествена медовина, но и компетентни (разбирайте, пили много медовина) домакини, които да ви препоръчат най-подходящата. Това е причината клиентите да ни наричат Дома на медовината в София, както и да сме основоположници на ежегодния Празник на медовината. Независимо дали опитвате медовина за пръв път или сте утвърден ценител на меденото злато, правим всичко възможно да ви предоставим най-доброто, защото самите ние го търсим. Обичаме медовина! Ако не знаете какво е медовина, може да прочетете нашата статия по въпроса.

Добре дошли на Празник на медовината ’21!

Сподели с приятел!