„Цар на историята“ вече в предварителна продажба!

Цар на историята

„Цар на историята“ дебютира пред публика преди няколко месеца, по време на Sofia Board Game Weekend. Образователната настолна игра еразработена от ученици от столичното 19.СУ „Елин Пелин“ .

Младежите, под ръководството на своя класен ръководител, са използвали методиката на неформалното образование, за да направят „Цар на историята”. Това е живо доказателство, че сухите факти могат да оживеят, за да разкрият една наистина славна картина на нашето минало.

Играта неусетно смесва историята и забавлението. Тя ще ни помогне да запомним важни дати от родното минало и докато се забавляваме със своето семейство и приятели!

Цар на историята preorder
Заявете своето копие днес!

Играта стимулира интереса към българската история, развива логическото мислене и събужда състезателния дух. Нещо повече – тя поставя в центъра на своята мисия родолюбието и знанието.

„Цар на историята“ може да бъде играна от всекиго – от деца, които тепърва откриват славното минало на България, до професионални историци. Никой не е застрахован от загуба, защото всяка една от 130-те карти може да обърне развоя на играта във всеки момент.

„Цар на историята“, която вече предизвика интереса на хиляди души в социалните мрежи, се издава от сдружение „Българска история“ и клуб „Абордаж“ и вече е в предварителна продажба.

ИЗДАТЕЛ: Сдружение „Българска история“, съвместно с клуб за настолни игри „Абордаж“
ПАРТНЬОР: VIVACOM
СЪДЪРЖАНИЕ: 90 карти със събития от българската история, 30 специални карти и игрално поле
РАЗМЕР КУТИЯ: 13x18x4 см (ш/д/в)
ВЪЗРАСТ: 7+
БРОЙ ИГРАЧИ: 2-8 души
ВРЕМЕ: 30-45 минути за една игра

При желание за колективни поръчки (училища, детски градини и др.) предлагаме отстъпка. Свържете се с нас на captain@abordage.bg или 0889 334 255.

Играта стана реалност благодарение на учебна компания „Цар на историята“ от 19.СУ „Елин Пелин“:

Цанко Цолов, Мария-Магдалена Рочкова, Мартин Иванов, Петър Димитров, Иван Милянов и Радостина Ангелова, работили под ръководството на Калин Радулов – учител по предприемачество и класен ръководител.

Сподели с приятел!