VR игри

Можете да си направите резервация за VR стаята ТУК.

Мечтали ли сте някога да командвате космически кораб? Да се изправите срещу армия от роботи? Да обиколите света от удобството на креслото си? Всичко това е вече възможно! Потопете се в един друг свят в бар Абордаж, с помощта на най-новите технологии за виртуална реалност.

Без значение дали идвате сами или си водите приятели, на ваше разположение са множество игри и изживявания, които ще революционизират разбирането ви за забавление!

Цена: 20 лв/час

  • VR игри

  • BEAT SABER

   BEAT SABER

   ПАРТИ/RHYTM/МУЗИКА

   Бърза и динамична игра, в която ще използвате лазерни мечове, за да режете кутии в ритъма на музиката. Работи перфектно като индивидуална игра, както и като парти игра с приятели.

  • Dreadhalls

   Dreadhalls

   HORROR/ADVENTURE
   Ще успеете ли да стигнете до края? Dreadhalls  е линейно приключение в подземие,  пълно с неприятни неща, които не ви мислят доброто.

  • STAR TREK BRIDGE CREW

   STAR TREK BRIDGE CREW

   SPACE SIM

   Потопете се в света на Стар Трек като капитан на кораб. Командвайте вашия кораб и изпълнявайте мисии, зададени ви от Старфлийт.

  • KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

   KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

   PARTY/ CO-OP

   Имате 5 минути да обезвредите бомба, но вие даже не знаете как! Не се бойте, вашият приятел има инструкциите!

   Игра за 2-ма или повече, при която само един играч вижда бомба, а всички останали имат инструкциите как да я обезвредят. Комуникацията ще е ключова, ако не искате да се взривите.

  • ROBO RECALL

   ROBO RECALL

   SHOOTER

   Градът е пълен с неизправни роботи, а компанията производител ги е обявила за рекламация. Вие сте рекламатор, изпратен да ги събере, без значение живи или разглобени!

  • DEAD AND BURIED

   DEAD AND BURIED

   SHOOTER/MULTIPLAYER
   Вие сте немъртъв каубой, върнат от подземния свят, за да изпращате други души там. Впуснете се в смъртоносни двубой срещу истински опоненти!

  • VR изживявания

  • AIRCAR

   AIRCAR

   FLYING/CYBERPUNK

   Потопете се в сайбърпънк град, който може да обиколите с вашата летяща кола! Спокойно изживяване, без конкретна цел, освен удоволствието от постепенно разкриващия пред вас пейзаж.

  • GOOGLE EARTH VR

   GOOGLE EARTH VR

   VR TRAVEL

   Искате да разгледате Тадж Махал и Айфеловата кула в един и същ ден? Вече е напълно постижимо и без телепортация и то за по-малко от секунди с Google Earth VR. Имате възможността да обиколите всяка точка на света и да я разгледате в детайли.

x
август 2020
пнвтсрчтптсбнд
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456