Сент Бернардус Патер 6Белгийска абатска бира, стил – дубел. Силен вкус и висок алкохолен процент. Цитрусови нотки, пикантен и леко сладък вкус.

Sharing is caring!

/ Free Portfolio Plugin for WordPress by Silicon Themes.