Рожден ден в „Абордаж“

Рожден ден, бордови игри… Харесвам настолни игри и вкусни напитки. Искам събиране с компанията и забавление, което да ни позволи да общуваме истински помежду си. Рожденият ми ден наближава, какво да правя? 

Празнувай в „Абордаж“! Ето какво предлагаме и какво трябва да направиш.

Рожден ден в „Абордаж“: smart games, craft drinks, cool people

Резервация.

Резервацията за рожден ден е отговорна задача. Не я оставяй за последния момент. Особено ако очакваш повече хора. Пиши ни възможно най-рано. Ако оставиш това за седмицата на събитието, шансът за свободна маса намалява. Особено ако искаш да празнуваш събота или неделя. Затова попълни нашата онлайн форма за резервация още сега и в коментар напиши, че ще празнуваш рожден ден. При нужда, ще се свържем с теб. Ако не – ще получиш имейл с потвърждение и всичко е уточнено. 

Въпроси? Не. Ти явно си опитен играч. Ок, резервирай ТУК сега.

Имаш въпроси. Продължи да четеш надолу! 🙂

Колко места има в „Абордаж“?

Можем да ти предложим от маси за двама до всичките ни 50 комфортни и подходящи за настолни игри места. „Абордаж“ е разделен на две нива (етажи) в общо помещение и една отделна стая.

Рожден ден в „Абордаж: от малка сбирка до 50 места

Условия: бюджет, капаро, сметки, плащане

За рожден ден се дължи стандартната ни такса за настолни игри за всеки присъстващ. Таксата ни за игри е 6 лв на човек за цял ден и неограничени игри. Ако сте учащи, таксата е намалена на 4 лв.

Капаро не е нужно при брой гости до 10-12 човека. В случай, че резервацията е за цял етаж, т.е. 20+ човека или денят на събитието е натоварен, ще се свържем с вас при нужда. Капарото може да се плати предварително на място в „Абордаж“ или по банков път срещу фактура. Капарото е в размер на дължимата такса за настолни игри за всички присъстващи.

Какво мога да си донеса

Най-общо, напитките трябва да бъдат закупени от „Абордаж“, докато за храна имате избор – може да поръчате от „Абордаж“, може да си донесете или да поръчате с доставка на място. Нужно е да се съобразите с това, че при нас се играят бордови игри и мазни храни като чипс, сосове, супи и др. могат да ги увредят. По изискване на БАБХ всяка храна постъпващи на територията на заведението трябва или да е опакована, или да бъде придружена от документ – например касова бележка, а за тортите – сертификат за произход със срок на годност.

Тортата

Може да си донесете торта, разбира се! Всяка торта, която купуваме от магазин или сладкарница, се предава с придружаващ документ за произход и срок на годност. Задължително го носете с вас и го предайте на бармана. That’s the law. Ако тортата е с повече от 16 парчета, т.е. извънредно голяма, особено на височина, кажете ни, за да предвидим къде и как да я съхраняваме до happy birthday момента.

Тортата! Снимка: 5 години „Абордаж“

Ние не предлагаме торти по принцип, За това и „Абордаж“ не разполага с прибори и чинии за торта във вид и количество като за рожден ден. Затова молим 

да носите чинии и прибори за еднократна употреба.

Ако не желаете да търсите, можем да поръчаме за вас, цената е 1.50лв на комплект.

Хапване

Стандартно в „Абордаж“ предлагаме клуб-сандвичи (с месо и само с кашкавал), които за партита можем да сервираме оформени като мини сандвичи с дип. Имаме пуканки, крекери, соленки, сладки, ядки. 

Меню към 01.01.2023г.

Специално за празници можем да осигурим кетъринг от коктейлен тип като стандартната цена за него е 12лв/човек. Включва разнообразни солени, сладки, месни, веган и др. хапки в достатъчно количество.

Пийване

Предлагаме голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки. Залагаме на истински бирени предложения – от наливно живо пиво, български крафт бири и стигнем до висок клас вносна крафт бира. „Абордаж“ е известен и като Дома на Медовината. Предлагаме прекрасен чай от Veda house, лимонада Бъзко, стандартни безалкохолни напитки, натурален сок. Вкусно прясно изпечено кафе, мляко с какао.

Съкратено меню напитки към 01.01.2023

Искаш да видиш нашето съкратено меню? Виж го в нашия Google профил.

Готов си да направиш резервация за рождения си ден в „Абордаж“? Супер, действай сега и в коментар ни напиши дали искаш кетъринг, нещо по-специално, ако тортата ти е висока до тавана или ако искаш на масата да те чакат 3 кани лимонада.

Избор от стотици бордови игри в „Абордаж“

Имаш още въпроси? Може би искаш да видиш актуалния ни списък с бордови игри? Виж ги тук!


Деца и родители

При нас могат да се организират детски рождени дни, в случай че децата са запознати с идеята на настолните игри и поведението им позволява такива забавления. Обожаваме деца, които играят бордови игри, но определено не сме детски център. Вие познавате децата си най-добре. Ако считате, че нашето място ще ангажира вниманието им, заповядайте!

Искаме само на всеки 5 деца да присъства поне един възрастен. Децата и вие ще сте настанени на различни нива, за да си дадете пространство. Освен ако не искате да играете заедно, което адмирираме. 

Не знаеш къде е „Абордаж“? Провери тук!

Аниматор, game master, DM

Можем да предложим човек, който да ви обяснява игри, да ви води през RPG приключение, да подбере най-подходящото бордово забавление за вас. Цената на тази услуга варира силно от броя на гостите, сложността на задачата, възрастовия състав на групата и др. При подаване на резервацията в коментар ни напишете повече подробности за желаното от вас парти, а ние ще се свържем с вас с конкретно предложение.

Работно време

Стандартното ни работно време е от 16ч до 22ч през седмицата и от 14ч до 22ч през уикендите. За рожден ден можем да договорим изключение с по-ранно отваряне, ако ни кажете достатъчно рано.

Но това не е всичко…

През последните години сме съдействали за какви ли не щуротии. Няма как в една статия да опишем всичко, което вашите креативни мозъци могат да родят. Затова се гордеем с вас – нашите клиенти! Ако написаното по-горе не хвърля достатъчно светлина, пишете ни на captain@abordage.bg и кажете как можем да ви бъдем полезни за организацията на вашия рожден ден 🙂


Сподели с приятел!